9.1
92 reviews op Zoover

Activiteiten in de omgeving voor het hele gezin

Activiteiten in de omgeving voor het hele gezin!

Op camping Si-Es-An is er al veel voor de kinderen te doen. Daarnaast zijn er ook veel verschillende activiteiten in de omgeving voor het hele gezin. Zo zijn er kleinschalige, unieke attracties te bezoeken. Bijvoorbeeld de koe safari in het Vechtdal of speelboerderij de Drentse Koe in Ruinerwold. Blijft u liever in de buurt? Bezoek dan speelnatuurpad bij bezoekerscentrum de Wheem van Landschap Overijssel. Wat hier om de hoek ligt. Voor de actievelingen zijn er niet alleen verschillende wandel en fietsroutes maar zowel het Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn als Wildlands Adventure Zoo in Emmen zijn leuke activiteiten in de omgeving voor het hele gezin. Vervolgens bent u van harte welkom een hapje te komen eten in onze Brasserie de Boerderij op de camping.

Liever een rustig uitstapje?

Bezoekt u dan verschillende musea in de omgeving. Zowel de kalkovens in Dedemsvaart als ’t Stadhuus in Hardenberg zijn interessante locaties. Ten slotte kunt u in de avond de gezelligheid opzoeken in theater de Voorvegther in Hardenberg of de Gashouder in Dedemsvaart.
Kortom er is voor iedereen wat te beleven, zowel met mooi als met slecht weer zijn er leuke activiteiten te doen. Wilt u meer te weten komen over de uitjes? Klikt u dan op de foto’s voor meer informatie.

Speelboerderij De Drentse Koe

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf in Ruinerwold en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatie bedrijf. 17 km

Koe Safari

Uniek!
Een fantastisch natuurlijk uitje met familie, vrienden, collega’s, kortom voor iedereen! 10 km

Dassenpad oud Avereest

Een leuk (vrij toegankelijk) speel-, ontdek- en belevingspad voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. 1.5 km

Attractiepark Slagharen

Kom naar attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. 9 km

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands, voluit Wildlands Adventure Zoo Emmen, is een in 2016 geopend dierenpark in Emmen. Het park trok in zijn openingsjaar 1,3 miljoen bezoekers 40 km

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is het familiepretpark met de hoogste gastwaardering van Nederland (9,1 in 2016). 27 km